Aksi gadis cantik main bola pakai kain pelekat jadi perhatian

Aksi gadis cantik main bola pakai kain pelekat jadi perhatian. Umum sedia maklum, sukan bola sepak diminati oleh semua golongan tidak kira tua, muda, lelaki dan juga wanita

Di Malaysia, pembangunan bola sepak wanita turut diberi penekanan bagi menguatkan kemampuan berdaya saing dengan kualiti bola sepak wanita di dunia.

Baru-baru ini, tular satu video di TikTok berkenaan gelagat lucu sekumpulan gadis bermain bola sepak jadi tumpuan ramai.

Tiada taktikal, asal main dan enjoy

Menerusi video yang telah dimuat naik oleh @iraluvyou di TikToknya, gelagat sekumpulan gadis bermain bola sepak sambil menyarung kain pelekat jadi perhatian.

Aksi gadis cantik main bola pakai kain pelekat jadi perhatian

Aksi seorang wanita yang dilihat gagal menyempurnakan sepakannya raih tawa penonton yang berdekatan.

Perlawanan tersebut hanya dihiasi dengan gelak tawa daripada para pemain. Kesemua para penonton dan pemain turut terhibur dengan cara mereka bermain.

“Skill yang mengelirukan lawan dan kawan” – Netizen

Susulan tularnya video berkenaan yang kini meraih 515.8K tontonan, 39K tanda suka dan 853 perkongsian di TikTok. Rata-rata netizen turut terhibur dengan cara gadis-gadis itu bermain bola sepak.

@iraluvyou lepas tak ni pergi world cup 😔 #worldcup2022 ♬ Waka Waka (This Time for Africa) [The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song] (Single) – Shakira

BACA:

Ayat padu abang grab buat wanita ini tersentak, “kau hanya tempat persinggahan!”

Jurumekap kantoikan muka Azira tanpa solekan, “nak pengsan tengok”

Hawa dan Khai malu-malu atas pentas, “confirm bercinta ni!” – netizen