Anak dara Jep Sepahtu jadi bualan ramai, “berhabuk dia speaking”

Anak dara Jep Sepahtu jadi bualan ramai, “berhabuk dia speaking”. Anak-anak diakui memang suka bermain slime apatah lagi banyak video menarik dan menyeronokkan tentang bermain slime di media sosial turut sedikit sebanyak mempengaruhi anak-anak yang lain untuk bermain dengan kreatif.

Baru-baru ini Dariya Inara yang juga merupakan anak sulung pasangan Jep Sepahtu dan Sari Yanti turut bermian slime. Video tersebut telah dikongsikan oleh ibunya dengan memaparkan Dariya bermain slime secara kreatif. Pada permulaan video, Dariya menunjukkan sikat rambut yang telah pecah.

Dariya juga ada menunjukkan di dalam sikat tersebut mempunyai glitter dan dia ingin mengeluarkan kesemuanya untuk dicampurkan ke dalam slime dan sekali gus menjadikan permainan tersebut lebih menarik.

Namun apa yang lebih mengujakan netizen apabila melihat video tersebut adalah kepetahan anak kecil itu berbahasa Inggeris.

Celotehnya menarik perhatian dengan wajahnya yang comel bersahaja bahkan sekali pandang wajahnya begitu iras dengan ibunya tetapi gaya bercakap tak tumpah seperti abahnya. Cukup mencuit hati!

Anak dara Jep Sepahtu jadi bualan ramai, "berhabuk dia speaking"

@sariyantimn♬ original sound – SARIYANTIMN

BACA:

Menjelang PRU15, kes Covid-19 naik mendadak buat KKM pening kepala

Ini dia latarbelakang wanita yang viral kerja di puncak KLCC, ‘the real iron lady’

Bapa Shuib umum masuk PAS