Ayah gurau kasar dengan anak gadis, “benda ni jangan buat main..”

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Ayah gurau kasar dengan anak gadis, “benda ni jangan buat main..” ayah pin hadiah untuk ayah ayah ayah kandung neelofa ayah siti sarah ucapan hari lahir untuk ayah hari ayah hari ayah 2021 ayah dai syed [/bg_collapse]

 

Itik merupakan salah satu haiwan yang jinak tetapi pandai menyerang. Kadangkala, ia mengejar sehinggalah hampir mematuk kaki kita.

Sesiapa saja memang akan pecut lari dan trauma teruk.

Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok yang memaparkan seorang gadis kena prank dengan ayahnya semasa tidur telah mencuri tumpuan

[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”BACA ARTIKEL PENUH” ]

Sengaja letakkan itik masa tengah tidur supaya bergelut dalam cadar

@montana.familySetan sebenar♬ DJ Morena – gah

Menerusi video berkenaan, kelihatan seorang gadis sedang tidur di dalam cadar dengan dilengkapi kipas. Tempat gadis itu tidur seolah-olah seperti tidur di dalam khemah.

Apa yang lebih mengejutkan adalah apabila ayahnya cuba untuk prank anaknya dengan meletakkan seekor itik ke dalam cadar lalu menutup zipnya.

Gadis tersebut dilhat tersedar dan bergelut dengan itik itu di dalam cadar kerana terkejut. Tidak lama kemudian, dia dilihat dapat membuka cadar itu dan keluar. Mukanya kelihatan sangat penat dan takut.

“Jangan buat main, asal buat gurauan. Boleh undang maut tau, shock dengan cardiac arrest” – Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih 3M tontonan, 120K tanda suka dan 2K komen di TikTok, rata-rata netizen turut bersimpati dengan gadis itu.

Ayah gurau kasar dengan anak gadis benda ni jangan buat main ayah pin hadiah untuk ayah ayah ayah kandung neelofa ayah siti sarah ucapan hari lahir untuk ayah hari ayah hari ayah 2021 ayah dai syed

Ayah gurau kasar dengan anak gadis benda ni jangan buat main

Berita Lain:

Ini 8 senarai kereta yang paling banyak makan petrol

Kajian saintifik tunjuk larangan sentuh bukan mahram, ini kesan pada tubuh kita

Ini reaksi Elica bila Dato Hattan persoal nyanyiannya macam di kelab…

[/bg_collapse]

CATEGORIES