Cara orang dulu kekalkan kecantikan yang masih relevan dan boleh kita amal

Cara orang dulu kekalkan kecantikan yang masih relevan dan boleh kita amal

Cara orang dulu kekalkan kecantikan yang masih relevan dan boleh kita amal. Dulu-dulu tak ada pun Guardian, Watsons, Sephora, SASA dan kedai kecantikan lain. Jadi ... Read More

Punca mentua sakit bertahun tahun akhirnya terdedah menantu durjana yang sihirkan

Punca mentua sakit bertahun-tahun akhirnya terdedah, “menantu durjana yang sihirkan..”

Punca mentua sakit bertahun-tahun akhirnya terdedah, "menantu durjana yang sihirkan.." Lepas saya duduk kampung. Suami janji akan jemput saya dan anak balik beberapa hari. Tapi ... Read More

Bala lato lato dah sampai ke Malaysia dahi budak semua dah bonjol

‘Bala’ lato-lato dah sampai ke Malaysia, dahi budak semua dah bonjol

'Bala' lato-lato dah sampai ke Malaysia, dahi budak semua dah bonjol. Permainan ‘clackers’ atau ‘lato-lato’ yang pernah menjadi kegilaan sejak akhir tahun 60-an kini dikhabarkan ... Read More

Selamba je akak pakai tudung ni tunjuk jari tengah lepas bagi laluan

Selamba je akak pakai tudung ni tunjuk jari tengah lepas bagi laluan

Selamba je akak pakai tudung ni tunjuk jari tengah lepas bagi laluan. Seorang wanita menunjukkan isyarat lucah terhadap seorang pemandu selepas diberikan laluan untuk keluar ... Read More

Patutlah kita rasa nak batuk je lepas makan limau mandarin terlupa satu step ini

Patutlah kita rasa nak batuk je lepas makan limau mandarin, terlupa satu step ini

Patutlah kita rasa nak batuk je lepas makan limau mandarin, terlupa satu step ini. Benarkah limau mandarin boleh buat diri mengalami batuk? Melalui perkongsian dari ... Read More

Tokti terkejut ada yang doa buruk pasal dirinya di Twitter jarang Siti sound orang ni

Tokti terkejut ada yang doa buruk pasal dirinya di Twitter, ‘jarang Siti sound orang ni..’

Tokti terkejut ada yang doa buruk pasal dirinya di Twitter, 'jarang Siti sound orang ni..'Di Twitter, seorang individu dilihat mendoakan sesuatu perkara yang tidak baik ... Read More

Pelajar tahfiz didakwa pukul sampai mati lelaki sakit mental

Pelajar tahfiz didakwa pukul sampai mati lelaki sakit mental

Pelajar tahfiz didakwa pukul sampai mati lelaki sakit mental./ Seorang lelaki yang mempunyai masalah mental maut dipercayai dipukul sekumpulan pelajar tahfiz di Masjid Tok Guru ... Read More

Dah mandi sebab nak pergi kedai RM2 dengan papa ibu tanya mana papa dia jawab papa kat kuburterus dia nangis

“Dah mandi sebab nak pergi kedai RM2 dengan papa, ibu tanya mana papa, dia jawab papa kat kubur..terus dia nangis..”

"Dah mandi sebab nak pergi kedai RM2 dengan papa, ibu tanya mana papa, dia jawab papa kat kubur..terus dia nangis.. "Tidak dinafikan kehilangan insan yang ... Read More

Puluhan ribu cikgu buat protes tuntut kerajaan naikkan gaji

Puluhan ribu cikgu buat protes tuntut kerajaan naikkan gaji

Puluhan ribu cikgu buat protes tuntut kerajaan naikkan gaji. Puluhan ribu penjawat awam membabitkan guru dan kakitangan sekolah berarak ke Lisbon semalam bagi menuntut bayaran ... Read More

Lelaki paut pada tong di lautan dah lebih 30 jam selepas dihanyutkan

Lelaki paut pada tong di lautan dah lebih 30 jam selepas dihanyutkan

Lelaki paut pada tong di lautan dah lebih 30 jam selepas dihanyutkan. : Hanyut di lautan selama lebih 30 jam dengan berpaut pada sebuah tong ... Read More

Senyum je wanita ni bila dicerai dengan suami melalui whatsapp

Senyum je wanita ni bila dicerai dengan suami melalui whatsapp

Senyum je wanita ni bila dicerai dengan suami melalui whatsapp. Assalam semua. Terima kasih admin jika siarkan confession ni. Bahagia. Semua orang nak bahagia. Tak ... Read More

Bapa luah terpaksa tahan malu minta bantuan nak bagi anak makan

Bapa luah terpaksa tahan malu minta bantuan nak bagi anak makan

Bapa luah terpaksa tahan malu minta bantuan nak bagi anak makan. Pasti ada dalam kalangan kita yang sangat terkesan dalam hal ini sehingga terpaksa menebalkan ... Read More

Geram dapat size espreso kecil sangat pelanggan mengamuk depan kaunter

Geram dapat size espreso kecil sangat, pelanggan mengamuk depan kaunter

Geram dapat size espreso kecil sangat, pelanggan mengamuk depan kaunter. Gara-gara pesanan kopi espreso, seorang pelanggan mengamuk di kuanter dan bertindak mencaci serta memaki hamun ... Read More

Misteri terungkai ini tempat ultraman pergi selepas berlawan

Misteri terungkai, ini tempat ultraman pergi selepas berlawan..

Misteri terungkai, ini tempat ultraman pergi selepas berlawan.. Tahukah anda, siri pertama dari watak adiwira Ultraman disiarkan pada tahu 1966? Ini bermakna, watak Ultraman ini ... Read More

Lelaki dakwa adegan softporn dah lama wujud dalam filem P Ramlee

Lelaki dakwa adegan ‘softporn’ dah lama wujud dalam filem P Ramlee

Lelaki dakwa adegan 'softporn' dah lama wujud dalam filem P Ramlee. Gara-gara trailer filem Pulau yang dikritik kerana dikatakan mempunyai unsur ‘soft porn’, topik itu ... Read More

Habis je dia makan dah siap satu baju kurung Lelaki makan atas meja jahit jadi perhatian

‘Habis je dia makan dah siap satu baju kurung’ – Lelaki makan atas meja jahit jadi perhatian

'Habis je dia makan dah siap satu baju kurung' - Lelaki makan atas meja jahit jadi perhatian. Namun, mesin jahit sebegitu sudah suk4r ditemui tapi ... Read More

Patutlah orang zaman dulu suka bela ikan puyu

Patutlah orang zaman dulu suka bela ikan puyu

Patutlah orang zaman dulu suka bela ikan puyu. Ikan Puyu atau dipanggil Ikan Karuk merupakan spesies ikan air tawar yang paling lasak. Sawah atau tali ... Read More

Menantu Zainal Abidin pula mengamuk kau ajar anak maki hamun aku

Menantu Zainal Abidin pula mengamuk – “kau ajar anak maki hamun aku!”

Menantu Zainal Abidin pula mengamuk - "kau ajar anak maki hamun aku!". Sepanjang minggu ini, di mana-mana platform media sosial hangat membicarakan tentang insiden yang ... Read More

Kucing mata berlian jadi tular di Tiktok mahal kalau jual ni

Kucing mata berlian jadi tular di Tiktok, “mahal kalau jual ni!”

Kucing mata berlian jadi tular di Tiktok, "mahal kalau jual ni!". Klip TikTok seekor kucing tom oren dengan mata kiri seperti berlian berkilat menjadi viral ... Read More

Patutlah Cess anak Alif Syukri suka sangat speaking netizen pula kata dah tak pandai cakap melayu

Patutlah Cess anak Alif Syukri suka sangat speaking, netizen pula kata dah tak pandai cakap melayu

Patutlah Cess anak Alif Syukri suka sangat speaking, netizen pula kata dah tak pandai cakap melayu. Rupanya ini sebabnya Cess suka speaking. Tidak dinafikan anak ... Read More