Category: VIDEO

Kembang tekak tengok staff 7-eleven keringkan mop lantai dengan Microwave

Kembang tekak tengok staff 7-eleven keringkan mop lantai dengan Microwave

Kembang tekak tengok staff 7-eleven keringkan mop lantai dengan Microwave. Sekeping gambar yang menunjukkan seorang pekerja kedai serbaneka, 7-Eleven sedang melakukan kerja-kerja pembersihan tular di ... Read More

Video tular ‘sedekah’ versi Pas kini disiasat SPRM

Video tular ‘sedekah’ versi Pas kini disiasat SPRM

Video tular ‘sedekah’ versi Pas kini disiasat SPRM. Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Tan Sri Azam Baki, berkata pemimpin PAS boleh mentafsirkan tindakan ... Read More

Tular rakaman situasi dalam pesawat Nepal sebelum terhempas

Tular rakaman situasi dalam pesawat Nepal sebelum terhempas

Tular rakaman situasi dalam pesawat Nepal sebelum terhempas. Sebuah telefon pintar yang ditemui daripada serpihan pesawat Yeti Airlines yang terhempas di Nepal hari ini, telah ... Read More

Akibat memotong ‘double line’, Proton Persona terbakar bertembung lori tanah

Akibat memotong ‘double line’, Proton Persona terbakar bertembung lori tanah

Akibat memotong 'double line', Proton Persona terbakar bertembung lori tanah. Akibat memotong 'double line', Proton Persona terbakar bertembung lori tanah, dua lelaki rentung selepas kereta ... Read More

Dialog bahasa melayu dalam siri Korea jadi tular

Dialog bahasa melayu dalam siri Korea jadi tular

Dialog bahasa melayu dalam siri Korea jadi tular. Sebelum ini, watak Cheol San dalam drama Korea, Start-Up telah sebut Kota Kinabalu ketika mahu ‘brag’ tentang ... Read More

Zarina Anjoulie dilihat tempah baju nikah, netizen tegur sesuatu pula

Zarina Anjoulie dilihat tempah baju nikah, netizen tegur sesuatu pula

Zarina Anjoulie dilihat tempah baju nikah, netizen tegur sesuatu pula. Nama selebriti sensasi, Zarina Anjoulie tidak pernah sepi daripada menjadi bualan netizen dalam media sosial, ... Read More

‘Dah macam toyol hitam’ – gadis test motor baru junam dalam longkang

‘Dah macam toyol hitam’ – gadis test motor baru junam dalam longkang

'Dah macam toyol hitam' - gadis test motor baru junam dalam longkang. Tiga gadis ditemui dalam keadaan berlumuran dengan air longkang hitam legam selepas motosikal ... Read More

“Ada suara bisik suruh jatuhkan anak lelaki saya”, Diana Danielle buka cerita sebenar

“Ada suara bisik suruh jatuhkan anak lelaki saya”, Diana Danielle buka cerita sebenar

"Ada suara bisik suruh jatuhkan anak lelaki saya", Diana Danielle buka cerita sebenar. Pelakon jelita, Diana Danielle, 31, mendedahkan pernah mengalami simptom ‘postpartum depression’ selepas ... Read More

Bini kedua tak tahan perangai pengotor suami, ‘saya nak pulang balik kat isteri pertama’

Bini kedua tak tahan perangai pengotor suami, ‘saya nak pulang balik kat isteri pertama’

Bini kedua tak tahan perangai pengotor suami, 'saya nak pulang balik kat isteri pertama'. Sebelum ini, kebanyakan masyarakat pasti mempunyai pandangan sinis terhadap poligami. Namun ... Read More

Mudah sangat nak tukar nama kereta online, ‘tak perlu thumbprint dah’

Mudah sangat nak tukar nama kereta online, ‘tak perlu thumbprint dah’

Mudah sangat nak tukar nama kereta online, 'tak perlu thumbprint dah'. Setiap urusan yang melibatkan penukaran nama kenderaan di Malaysia perlu dilakukan secara berperingkat mengikut ... Read More