Category: VIRAL

Misteri tingkap rumah bau hancing terungkai, jiran sendiri tergamak simbah air kencing

Misteri tingkap rumah bau hancing terungkai, jiran sendiri tergamak simbah air kencing

Misteri tingkap rumah bau hancing terungkai, jiran sendiri tergamak simbah air kencing. BUAT baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali. Begitulah peribahasa yang sesuai digunakan untuk ... Read More

Gelandangan sedih selalu terima makanan basi, “sudah-sudahlah bagi kami..”

Gelandangan sedih selalu terima makanan basi, “sudah-sudahlah bagi kami..”

Gelandangan sedih selalu terima makanan basi, "sudah-sudahlah bagi kami.." Gelandangan di pusat bandar ini mendakwa mereka kerap menerima minuman berasaskan susu yang sudah tamat tempoh ... Read More

‘Selamba badak dia je buat parking van tengah jalan..’

‘Selamba badak dia je buat parking van tengah jalan..’

'Selamba badak dia je buat parking van tengah jalan..'Salah seorang penduduk rumah teres di Seri Mahkota, Pahang menerima notis amaran dari Majlis Bandaraya Kuantan (MBK) ... Read More

“Korang rasa apa benda ni?” Wanita dakwa terbeli laksa dibuat dari surat khabar

“Korang rasa apa benda ni?” Wanita dakwa terbeli laksa dibuat dari surat khabar

"Korang rasa apa benda ni?" Wanita dakwa terbeli laksa dibuat dari surat khabar. BUKAN mahu tutup periuk nasi peniaga, begitulah kata-kata seorang individu di Twitter ... Read More

Boleh jatuh miskin kalau tak cuci pinggan sebelum tidur? ini ceritanya..

Boleh jatuh miskin kalau tak cuci pinggan sebelum tidur? ini ceritanya..

Boleh jatuh miskin kalau tak cuci pinggan sebelum tidur? ini ceritanya.. Dalam banyak-banyak kerja dapur, bab membasuh pinggan mangkuk dan buang sampah ni kerja yang ... Read More

“Sampai 7, 8 ‘missed call’, dia kata tersuka suami saya..” Bella dedah artis wanita cuba sondol suaminya

“Sampai 7, 8 ‘missed call’, dia kata tersuka suami saya..” Bella dedah artis wanita cuba sondol suaminya

"Sampai 7, 8 ‘missed call’, dia kata tersuka suami saya.." Bella dedah artis wanita cuba sondol suaminya. Pelakon dan penyanyi, Bella Astillah mendedahkan bahawa seorang ... Read More

Anak mohon baitulmal nak sambung belajar, ibu pula nak ‘claim’ 50 peratus

Anak mohon baitulmal nak sambung belajar, ibu pula nak ‘claim’ 50 peratus

Anak mohon baitulmal nak sambung belajar, ibu pula nak 'claim' 50 peratus. Keterujaan seorang anak muda untuk melanjutkan pelajaran terbantut apabila ibunya meminta separuh daripada ... Read More

Punca mentua sakit bertahun-tahun akhirnya terdedah, “menantu durjana yang sihirkan..”

Punca mentua sakit bertahun-tahun akhirnya terdedah, “menantu durjana yang sihirkan..”

Punca mentua sakit bertahun-tahun akhirnya terdedah, "menantu durjana yang sihirkan.." Lepas saya duduk kampung. Suami janji akan jemput saya dan anak balik beberapa hari. Tapi ... Read More

‘Bala’ lato-lato dah sampai ke Malaysia, dahi budak semua dah bonjol

‘Bala’ lato-lato dah sampai ke Malaysia, dahi budak semua dah bonjol

'Bala' lato-lato dah sampai ke Malaysia, dahi budak semua dah bonjol. Permainan ‘clackers’ atau ‘lato-lato’ yang pernah menjadi kegilaan sejak akhir tahun 60-an kini dikhabarkan ... Read More

Selamba je akak pakai tudung ni tunjuk jari tengah lepas bagi laluan

Selamba je akak pakai tudung ni tunjuk jari tengah lepas bagi laluan

Selamba je akak pakai tudung ni tunjuk jari tengah lepas bagi laluan. Seorang wanita menunjukkan isyarat lucah terhadap seorang pemandu selepas diberikan laluan untuk keluar ... Read More