Dah bertaraf jutawan, Nabil dipuji selamba je lepak dengan bekas tempat kerja

Dah bertaraf jutawan, Nabil dipuji selamba je lepak dengan bekas tempat kerja. Sebut sahaja nama pelawak dan pengacara tersohor, Nabil Ahmad ini tentu ramai yang mengenalinya. Bergiat aktif dalam dunia hiburan tanah air sejak tahun 2008, Nabil Ahmad sehingga kini masih sahaja popular dan disukai oleh peminat dan netizen.

Pengacara rancangan Gegar Vaganza ini bagaimanapun baru-baru ini menarik tumpuan warganet sekali gus menjadi perbualan mereka selepas dia dirakam oleh seorang individu yang dipercayai rakannya di sebuah kedai makan.

Melalui rakaman video pendek ini memaparkan, Nabil Ahmad dan turut berada di situ pelakon dan suami kepada Sharifah Shahirah iaitu Ijoy yang mana mereka dilihat seronok berbual. Manakala menurut pemilik akaun ini, difahamkan kedai makan yang di lepak oleh Nabil Ahmad bersama beberapa individu tersebut merupakan bekas tempat kerjanya sebelum bekerja sebagai despatch.

Walau bagaimanapun, dalam perkongsian ini dia juga memuji sikap humble Nabil Ahmad dimana apa yang dilihat di kaca televisyen, begitulah juga dia di luar.

“Ape yang kau tengok dalam TV macam tu la Nabil depan depan,” ujar pemilik akaun bernama paanaerox itu dan ternyata warganet dan peminat Nabil Ahmad juga mengambil kesempatan tersebut untuk berkongsikan sikap Nabil Ahmad yang bukan hanya tidak sombong malah humble dari dahulu sehingga sekarang.

Dah bertaraf jutawan, Nabil dipuji selamba je lepak dengan bekas tempat kerja

@paanaerox Ape yg kau tgk dlm tv cmtu la Nabil dpn2.. #fyp #fypシ #fypage #tiktokmalaysia #nabilahmad ♬ original sound – Paan Abd Ghani

“Saya dari awal…”

“Pernah jumpa…”

IMG_20221023_203955

IMG_20221023_204050

BACA:

Maksud sebenar ‘Out Of Service’ di mesin ATM yang ramai buat-buat tahu

KJ tunjung belang sebenar, tayang bakat main gitar

Pelajar sekolah menengah kena cabul dengan cikgu kelas sendiri