“Dah macam pakai tuala mandi” – Netizen perasan sesuatu di badan Leona

“Dah macam pakai tuala mandi” – Netizen perasan sesuatu di badan Leona

“Dah macam pakai tuala mandi” – Netizen perasan sesuatu di badan Leona. Anak kepada pelakon Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona men.gun.dang kec.ama.n netizen apabila menggayakan beberapa kostum sek.si untuk menyambut perayaan Hari Halloween.

Menerusi perkongsian di Twitter, Leona memuat naik beberapa foto dirinya menyambut perayaan terbabit pada hujung minggu lalu.

“Halloweekend dihabiskan dengan sebaiknya.

“Kostum yang paling basic dinobatkan kepada…,” tulisnya.

Meninjau reaksi ciapan terbabit, rata-rata netizen terkejut dengan bu.sana yang terlalu seksi.

"Dah macam pakai tuala mandi" - Netizen perasan sesuatu di badan Leona

“Hmmm. Tak ingat parent dekat rumah ke? Kadang-kadang aku bersyukur walaupun parent tak educated sangat. Tapi ajaran adab dan agama cukup.

“Pakaian sebiji macam stripper/hooker kat sana. Semoga jumpa jalan yang betul dik,” komen netizen.

Bekas kekasih ada pengganti baru? Ramai beri kata semangat kepada Leona

sedia maklum, anak pelakon veteran, Azhar Sulaiman iaitu Kasih Leona Iris kini sedang melanjutkan pelajarannya di London, United Kingdom dan terpaksa berjauhan dengan keluarga tersayang.

Malah, sebelum berangkat ke negara barat tersebut, Leona men4ngis seharian dan dikatakan telah memvtuskan hubungan percintaannya bersama pasangannya pada ketika itu.

Bagaimanapun, baru-baru ini, menerusi perkongsian yang dimuat naik oleh Leona di laman Twitternya, dia meluahkan rasa sed1h apabila bekas kekasihnya itu dipercayai sudah menemui pengganti yang baharu.

Dalam hantaran ciapan yang berbeza, gadis yang berusia 20 tahun itu meluahkan rasa kecew4nya apabila bekas teman lelakinya itu menggantikan wanita lain di dalam hatinya setelah dia melanjutkan pelajaran di luar negara.

Teruskan semangat Leona!

Bagaimanapun, menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen memberikan kata-kata semangat buat Leona supaya terus diberikan keku4tan dalam menerusan kehidupan seharian.

Fokus dalam pembelajaran je okay!

Bukan itu sahaja, ada segelintir netizen berpendapat Leona tidak perlu seorang lelaki dalam kehidupannya dan perlu fokus dalam meneruskan pengajian demi mencapai hasratnya selama ini.

Move on je Leona

Malah, mereka turut meneg4skan supaya Leona terus melangkah ke hadapan tanpa perlu menoleh ke belakang kembali selepas putvskan hubungan bersama bekas kekasihnya itu.

BACA:

Pening gadis ini fikir nak kacau susu dalam gelas pelik ni

Netizen kecam Nabila Razali nyanyi live, “fokus berlakon je la awak”

Kerja tukar mentol RM80K sehari, kerja hanya 6 bulan sahaja

CATEGORIES