Elizabeth Tan tunjuk bentuk perut terkini, sekali lain pula yang netizen perasan

Elizabeth Tan tunjuk bentuk perut terkini, sekali lain pula yang netizen perasan. Kehamilan pasti akan dinanti-nantikan selepas baru berkahwin adalah yang dinanti-nanti. Hadiah terindah untuk setiap pasangan adalah dikurniakan cahaya mata.

Tahniah diucapkan atas pernikahan dan perkhawinan yang dibina dengan perasaan cinta dan kasih sayang. Inilah langkah untuk menuju kebahagiaan. Satu perjalanan yang masih panjang dalam ranjau kehidupan.

Elizabeth Tan atau Lizzy, panggilan yang lebih manja kepadanya. Memuatnaik gambar bahawa perutnya telah sedikit bump dan ia membuat peminat mengucapkan tahniah.

Kehamilan beliau bakal menyerikan lagi rumahtangga dan ahli keluarga. Mereka sangat gembira dengan perkhabaran tersebut. Namun adakah benar beliau hamil.

Sebenarnya tidak. Ia adalah bunc1t dek kerana makan banyak. Apa tidaknya, dek kerana hari raya. Jadi semua dimakan dan selera disebabkan semua lazat-lazat belaka.

Namun ramai tidak membaca kapsyen tetapi terus memberi komen ucapan tahniah. Lucu dibuatkan netizen mengucapkan tahniah kepadanya.

Elizabeth Tan tunjuk bentuk perut terkini, sekali lain pula yang netizen perasan

Ramai mendoakan tentang kehamilan namun jika baca kapsyen sampai habis baru tahu rupanya Lizzy tidak hamil.

Netizen yang memberikan komen-komen yang baik, serta doa yang baik-baik. Rupanya ada juga netizen meny4kat Lizzy, bump lemang katanya.

Inilah antara komen-komen mereka.
Selalunya bump makanan ni tak mudah nak hil4ng. Hehe. Ramai dapat bump food ni.

BACA:

Waspada jenama tin ikan ini, ada isi daging babi

Bakal jemaah yang ada kencing manis dan darah tinggi tak layak tunai haji

JKR buka permohonan jawatan kosong, gaji bermula RM2.5K