Eyka Farhana selamba buat video pakai baju dalam, promo jenama antarabangsa

Eyka Farhana selamba buat video pakai baju dalam, promo jenama antarabangsa. Nama pelakon wanita berbakat besar, Eyka Farhana sememangnya tidak pernah lekang daripada sebarang kontroversi terutamanya sering ‘belanja’ gambar yang dikatakan keterlaluan di media sosial.

Terbaharu, Eyka atau nama sebenarnya Wan Atiqa Farhana Wan Sarmizi sekali lagi menjadi ‘panas’ di kalangan warganet setelah berkongsi satu hantaran di akaun Instagram miliknya.

Eyka Farhana ft Calvin Klein

Menerusi hantaran yang dikongsikan, pelakon berusia 27 tahun itu dilihat sedang memperagakan pakaian jenama terkemuka, Calvin Klein selain menyatakan ia adalah kunci sebenar untuk tampil lebih berkeyakinan.

Nak cabar siapa? Hanya Islam di IC…

Eyka Farhana selamba buat video pakai baju dalam, promo jenama antarabangsa

Bagaimanapun, pakaian yang digayakan oleh Eyka dalam video tersebut dilihat agak keterlaluan dan tidak sopan bagi seorang penganut beragama Islam.

Dulu tak seksi mana pun…

@misseykaf My comfort of confidence 🤍 @Calvin Klein #mycalvins ♬ original sound – Eykafarhana

Malah, mereka meluahkan kekecewaan apabila kekasih kepada pemain bola sepak Johor Darul Takzim (JDT), iaitu Akhyar Rashid apabila penampilan semakin hari semakin keterlaluan

Cantiknya!!!

Disaat ramai mengecam penampilan pelakon filem Juvana itu, ramai rakan artis dan peminat memuji kecantikan Eyka Farhana.

Terdahulu, Eyka pernah memberitahu dia tidak mahu berpura-pura disebalik pakaian yang dipakainya demi mengikut kemahuan masyarakat semata-mata sahaja. Bagi dirinya, lain orang lain persepsi mengenai seksi.

BACA:

Akak baju kelawar tewaskan peragut jadi perhatian, “silap orang lah kau pilih mangsa”

Malas jawab 11 call dari Kembara Studio, Adi Putra jauhkan diri

Jutawan Hartanah terkenal tak jadi saman pemfitnahnya RM7 juta