‘Hebat semua tetamu simpan rahsia’ -tersebar video tunang Reen Rahim

Hebat semua tetamu simpan rahsia tersebar video tunang Reen Rahim

‘Hebat semua tetamu simpan rahsia’ -tersebar video tunang Reen Rahim. Seorang pelakon, Reen Rahim yang cukup popular dengan telatahnya yang berjenaka sering mendapat perhatian ramai. Reen juga merupakan pelakon yang jarang mempunyai hal kontr0versi terutamanya mengenai hal cinta.

Lebih mengejutkan ialah, kelamrin dia telah mended4hkan bakal menamatkan zaman bujang dengan jejaka pilihan hatinya. Dia juga sepertinya belum bersedia untuk berkongsi mengenai jejaka yang dikenali sebagai Mr.H.

Reen Rahim dalam majlis pengumuman perkahwinannya di Irama Dining, Kuala Lumpur berkongsikan persiapan perkahwinan yang mana dia juga meluahkan rasa syukur kerana mendapat tajaan sebanyak RM15 juta untuk penganjuran tiga majlis. Pelakon drama 7 Hari Mencintaiku 3 ini juga difahamkan telah bertun4ng dengan jejaka berkenaan pada Ogos lalu.

Hebat semua tetamu simpan rahsia tersebar video tunang Reen Rahim'Hebat semua tetamu simpan rahsia' -tersebar video tunang Reen Rahim

Video tersebut dipercayai majlis tunang dirinya. Daripada video tersebut, rata-rata telah mengucapkan tahniah atas pertunangan dengan jejaka pilihan hatinya itu.

Ini majlis tun4ng Reen Rahim?

Hasil tinjaun komen dari netizen, mereka memuji keluarga dan semua yang terlibat pandai menyimpan rahsia tentang pertunangan ini. Alhamdulillah tahniah Reen. Semoga dipermudahkan ke urusan yang seterusnya.

@sharaamira1901 Someone dah off market !! 😂 Alhamdulillah, one step closer ❤️❤️ Semoga dipermudahkan segala urusan sahabatku @Reenrahim #reenrahim #engangementday💍 ♬ Love Story (Taylor’s Version) – Taylor Swift

BACA:

Shuib tak sabar nak jumpa kembarnya di konti radio

Peguam Negara buka mulut isu lepas bebas Aziz Raheem

Terkini: Bersatu Sabah sah keluar dari Bersatu

CATEGORIES