“Jangan jadi penunggang agama!”, Mawar Karim ‘sound’ siapa tu?

“Jangan jadi penunggang agama!”, Mawar Karim ‘sound’ siapa tu?. Menerusi satu perkongsian dari bekas isteri pelakon terkenal, Mawar Karim kini menarik perhatian ramai apabila beliau telah memuat naik satu perkongsian di akaun Instagram milik beliau dan mengejutkan ramai pihak.

Beliau yang dikatakan mempunyai perniagaan sendiri akhirnya meluahkan rasa tidak puas hati apabila beliau sering dikaitkan dengan perkara yang tidak diingini.Punca dari perkara tersebut masih belum diketahui umum namun beliau dengan pihak tersebut dikatakan mempunyai masalah secara peribadi dan akhirnya beliau meluahkannya di media sosial.

Mawar karim yang merupakan ibu kepada Maryam itu sering menjadi perbualan ramai seperti perkahwinan baru beliau dan perniagaan beliau yang kian merosot itu akhirnya meluahkan isi hati beliau kepada pihak yang dikenali sebagai ‘S’.

Beliau menyatakan bahawa beliau sudah penat berdiam diri dan kini beliau maju kedepan dengan menjelaskan bahawa pihak ‘S’ tersebut untuk hentikan membuat akaun palsu hanya untuk menhentam diri beliau di media sosial kerana sekiranya hal itu masih berlaku, beliau akan membawa kes tersebut ke mahkamah dan menyelasikan masalah tersebut dengan undang undang sahaja.

"Jangan jadi penunggang agama!", Mawar Karim 'sound' siapa tu?

Beliau juga menyatakan untuk berhenti menganggu ahli keluarga dan reputasi beliau sebagai ahli perniagaan dan jangan menggunakan nama ‘S.A.M’ untuk melindungi diri dan cukuplah menjadi penunggang agama kerana beliau sudah muak dengan tindakan yang dilakukan oleh pihak tersebut. Mawar juga menjelaskan bahawa beliau pernah diugut dan beliau menyatakan bahawa hal ini akan dibawa ke mahkamah.

Perkongsian beliau dikatakan bertujuan untuk semua melihat gelagat sebenar pihak’S’ yang bakal menjadi cacing kepanasan.

BACA:

Emma Maembong belanja pakai ‘singlet’ putih, mata netizen perasan sesuatu pula

“Kenapa macam Jep”? Iman Troye komen tiktok pemuda ini, ketawa sebiji macam dia

JKR buka permohonan jawatan kosong, gaji bermula RM2.5K