Janna Nick holiday dengan boyfriend di luar negara, netizen tanya tidur bilik asing ke?

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Janna Nick holiday dengan boyfriend di luar negara, netizen tanya tidur bilik asing ke. berita harian online janna nick ig janna nick kahwin gosip artis artis malaysia gosip artis malaysia oh artis[/bg_collapse]

 

Baru-baru ini, pelakon dan pengacara Janna Nick ada berkongsikan gambar dan video percutiannya di luar negara bersama kekasih, Dini Schatzmann.

Menerusi video tersebut, Janna membuat kompilasi mereka berdua beberapa di beberapa lokasi di luar negara sambil menari.

Janna Nick holiday dengan boyfriend di luar negara, netizen tanya tidur bilik asing ke? berita harian online janna nick ig janna nick kahwin gosip artis artis malaysia gosip artis malaysia oh artis

Namun, lain pula yang ditanyakan netizen apabila ada yang bertanyakan sama ada Janna dan Dini tinggal di bilik berasingan selama bercuti di luar negara itu.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Janna Nick (@jannanick)

“Seronoknya travel merasa berdua, bersemut handphone,” tulis netizen.

“Bilik asing-asing ke?” tanya seorang lagi pengguna Instagram yang lain.

“Kehulu kehilir, mampu menikah tapi tak menikah. Allahu hati-hati jangan sampai Allah murka,” tulis seorang lagi netizen.

“Tidur sekali ke pergi travel? Ke bilik asing-asing,” tulis seorang lagi netizen.

Bagaimanapun, seorang pengguna Instagram menggunakan nama @kissyanick tampil membalas beberapa komen memaklumkan Janna dan Dini ke luar negara bersama pasukan produksi seramai 16 orang.

Ada sahaja netizen ni, kongsi video berdua pun terus dah buat spekulasi macam-macam pasal Janna Nick.

Baca Juga : RCI Tabung Haji ditubuh, bekas hakim dilantik sebagai ketua
Jadi jutawan sekelip mata, tindakan lelaki ini buatkan penduduk terharu
Kota Purba Emas yang hilang 3,000 tahun dahulu ditemui