Keadaan terkini Erry Putra membimbangkan, “doktor kata ada nanah..”

Keadaan terkini Erry Putra membimbangkan, “doktor kata ada nanah..”. SEMINGGU menahan derlta saklt pada bahagian perut, pelakon Erry Putra selamat menjalani pembed4han membuang ap3ndiks di sebuah pusat perubatan di Shah Alam pada Jumaat.Malah kata Erry, dia juga pit4m di klinik tersebut sebelum memandu sendiri ke h0psital untuk mendapatkan rawatan kecemasan.

“Saya fikirkan saklt perut disebabkan g4strik tetapi beberapa hari lalu saya mula rasa p3lik apabila membu4ng air besar.”Bau najls pun tidak sama macam biasa… selepas pergi ke klinik d0ktor beritahu itu adalah simpt0m ap3ndiks dan minta saya segera ke h0spital.

“Bagaimanapun keadaan saya ketika itu sangat lem4h dan pit4m di klinik tersebut sebelum diberikan ubat tahan saklt dan saya memandu sendiri ke h0spital,” katanya kepada mStar.”Apabila d0ktor periksa, ap3ndiks saya rupa-rupanya sudah pecah dan mereka terus buat pembed4han.

Kebetulan saya pula tak makan sejak tengah malam hari sebelumnya, jadi boleh terus buat pembed4han,” katanya.Dalam pada itu, Erry yang masih berada di w4d memberitahu dia terpaksa dit4han selama beberapa hari lagi ekoran terdapat n4nah pada bahagian pervt akibat ap3ndiks yang pecah.Kata Erry, keadaannya masih perlu pem4ntauan doktor malah buat masa ini tidak dibenarkan mengambil sebarang bentuk makanan.

“Doktor beritahu ada nan4h pada bahagian perut berpunca ap3ndiks yang pecah dan sebab itu ada tiga kesan Iuka pembed4han selain perlu duduk di wad lebih lama untuk pem4ntauan,” ujarnya.Sementara itu, Erry turut meluahkan rasa terkiIan kerana terp4ksa membataIkan jemputan menghadiri sebuah acara yang dijadualkan berlangsung sehingga Ahad.

Keadaan terkini Erry Putra membimbangkan, "doktor kata ada nanah.."

”Dalam keadaan saklt ini pun otak saya masih fikir nak pergi acara tersebut… kalau boleh saya nak lari sekejap sebab sudah berjanji dengan peng4njur.”Semalam sebelum pembed4han pun saya ada minta tngguh tapi doktor beritahu ini k3s kecem4san dan perlu dibed4h dengan segera,” katanya.

BACA:

Ini respon terkejut Uqasha Senrose bila disuruh bertudung semula

Wanita buang rusa mainan anak selepas kerap kena gangguan misteri

‘Tak serik lagi!’ – Leona tayang lurah lagi