Keluarga hadapi masalah kewangan, gadis ini tawar jual dara RM6,000

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”hide” ]Keluarga hadapi masalah kewangan, gadis ini tawar jual dara RM6,000 keluarga bahagia keluarga malaysia bantuan keluarga malaysia gambar keluarga keluarga saya majalah keluarga perancang keluarga cerita lucah keluarga doa keluarga bahagia[/bg_collapse]

 

“Demi membantu keluarganya yang menghadapi masalah kewangan, seorang wanita sanggup menggadai maruah dirinya dengan menawarkan keperawanannya pada harga RM6,000.”

Kuala Lumpur: Demi membantu keluarganya yang menghadapi masalah kewangan, seorang wanita sanggup menggadai maruah dirinya dengan menawarkan keperawanannya pada harga RM6,000.

Menurut wanita itu, dia belum berkahwin dan masih memiliki dara.

“Keluarga saya tengah susah, jadi saya berhasrat menjual malam pertama saya dengan harga RM6,000.

“Saya harap semua dapat memberikan saya peluang. Terima kasih,” katanya mengakhiri video itu yang dilaporkan sebuah akhbar tempatan.

Wanita yang memakai pakaian berwarna merah itu dipercayai merakam video itu menggunakan telefon bimbitnya di sebuah restoran.

Bagaimanapun, pengakuan berani mati wanita itu menimbulkan perdebatan antara netizen dengan kebanyakan daripada mereka mempersendakan keputusan wanita itu.

Malah, ada tang tanpa segan silu berkongsi mereka menjual malam pertama secara terbuka di Internet.

Sebahagiannya turut mempertikaikan harga RM6,000 ditawarkan wanita itu terlalu mahal dan mereka tidak mampu membayarnya.

Selain itu, ada yang tidak bersetuju tindakan wanita itu menggadaikan maruah dirinya dan menasihatinya supaya mencari jalan penyelesaian lain termasuk mendapatkan bantuan badan amal di Malaysia.

Harian Metro sedang berusaha mendapatkan kenyataan sebenar daripada wanita itu.

BACA JUGA :

Kesan sampingan dos penggalak punca ramai warga emas enggan divaksin, ini komen pakar kesihatan..

Keberkesanan dos penggalak hanya mampu bertahan 4 bulan

Penyelidik dedah ciri-ciri orang tak akan dijangkiti Covid-19

CATEGORIES