Kemunculan Isyariana dalam Sepahtu Reunion Live dapat pujian penonton

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Kemunculan Isyariana dalam Sepahtu Reunion Live dapat pujian penonton isyariana isyariana che azmi isyariana biodata sepahtu reunion live 2020 sepahtu reunion 2020 sepahtu reunion live 2019 sepahtu reunion live sepahtu reunion al puasa shuib sepahtu jep sepahtu sepahtu reunion sepahtu reunion 2020[/bg_collapse]

 

Rancangan Sepahtu Reunion Live sudahpun memasuki musim terbaru dengan gelagat lucu yang sentiasa tidak mengecewakan penonton setia.

Rasanya antara selebriti jemputan di rancangan Sepahtu Reunion Live, pasti Isyariana antara yang tidak jemu penonton saksikan gelagat pelakon jelita ini dengan kumpulan Sepahtu.

Episod baru-baru ini juga, Isyariana nampaknya tular dengan bermacam-macam pujian diterimanya selepas dia sekali lagi menjadi selebriti jemputan dengan memegang watak sebagai Doktor Farah.

@isyarianaloverss31 Farah #sepahtureunionlive #2022 #isyariana #isyarianalovers #fyp #lawak #pickupline ♬ bunyi asal – isyariana_fc

Manakala terdapat juga satu klip video dia bersama Jep Sepahtu yang tidak hanya mengundang tawa penonton tetapi turut membuatkan ramai peminat setuju dengan kata-kata pelawak itu.

Kemunculan Isyariana dalam Sepahtu Reunion Live dapat pujian penonton isyariana isyariana che azmi isyariana biodata sepahtu reunion live 2020 sepahtu reunion 2020 sepahtu reunion live 2019 sepahtu reunion live sepahtu reunion al puasa shuib sepahtu jep sepahtu sepahtu reunion sepahtu reunion 2020

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ISYARIANA (@isyariana)

Dalam pada masa yang sama, pickup line selepas Jep Sepahtu dan Isyariana membawakan watak mereka dalam episod terbabit mengundang ramai penonton juga suka mendengarkan lawaknya.

Lalu melihatkan perkongsian semula satu klip video pendek di akaun TikTok Isyariana_fc beberapa hari lalu itu berjaya mengumpul lebih 65,000 tanda suka ramai disamping warga TikTok juga diruangan komen meninggalkan ‘ratusan’ reaksi positif dengan lakonan masing-masing yang sentiasa menghiburkan.

BACA JUGA : RXZ tular harga RM70 ribu, pemilik dedah cerita sebenar

Ini 5 peralatan yang mungkin jadi punca bil elektrik anda melambung tinggi

JPJ dilapor cadang guna RFID pada nombor plat dan road tax