Lasak sangak sehingga ini yang terjadi pada Madammu, “kuatkan semangat..”

Lasak sangak sehingga ini yang terjadi pada Madammu, “kuatkan semangat..”

Lasak sangak sehingga ini yang terjadi pada Madammu, “kuatkan semangat..”. Terdahulu, usahawan Eriyca Baiduri yang sedang hamil melalui rawatan IVF terpaksa bertandang ke pusat perubatan apabila mendapati keluarnya kesan tompokan merah secara tiba-tiba.

Ia hanya disedari oleh wanita yang turut mesra dengan panggilan Madammu ini selepas minum teh herba di sebuah restoran, sekali gus menimbulkan kerisauan ramai terhadap kesihatannya serta perkembangan janin.

Jumpa doktor Alhamdulillah baby membesar dengan baik…so far nampak macam takda apa, kalau heavy ada keluar ketulan-ketulan

@eriyca.baiduriSambung bedrest!♬ original sound – Noir

Justeru itu, semalam Madammu dan suaminya hadir melakukan pemeriksaan dan mujurlah bayi dalam kandungan dikatakan masih dalam keadaan baik. Hal ini kerana, tubuhnya tidak menunjukkan sebarang petanda negatif seperti ketulan-ketulan daging keluar daripada rahim.

Lasak sangak sehingga ini yang terjadi pada Madammu, "kuatkan semangat.."

Pertama kali mengaku salah, Madammu insaf tak mahu lasak lagi…doktor kata uri tu tengah berakar

Mengulas lanjut, doktor turut maklumkan bahawa ia bukan berpunca daripada makanan atau faktor rahim tidak kuat. Sebaliknya, ia diibaratkan seperti ‘rembesan’ daripada hasil pertumbuhan akar uri di dalam rahimnya. Walau bagaimanapun, usahawan kosmetik ini tetap dinasihati untuk bed rest sehingga diberitahu kelak.

Dalam waktu yang sama, Madammu turut mengakui silapnya dan ‘insaf’ agar tidak jadi lasak lagi sepanjang journey kehamilan IVF ini.

@noirdayana Akhirnya lega syukur update dari madam @Noir sendiri. please jangan lasak lasak #madam #noir #noirdayana ♬ bunyi asal – Noir Dayana

Baby awal-awal ni fragile, jangan lasak…kita tak tahu dalam tu macam mana, kena banyak rehat macam TokTi dulu

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa bimbang selain mendoakan agar kesihatan Madammu dan janinnya dalam keadaan baik-baik sahaja. Dalam pada itu, mereka turut sarankannya agar mencontohi rutin dan amalan Dato’ Sri Siti Nurhaliza yang kini selamat bergelar ibu kepada sepasang cahaya mata hasil rawatan IVF.

Madammu Mengaku Terlalu Lasak, Tak Sangka Ini Respon Doktor Bila Check Rahimnya

@noirdayana Lega bila kata Don’t worry #madam #noir #noirdayana #ladynoirofmalaysia ♬ Hanya Aku Yang Mencintaimu Guitar – Muaji N.A

BACA:

Influencer terkenal selamba bergambar separuh bogel depan gereja

Terima kasih MAS! Tawar diskaun kaw-kaw sempena PRU15

MB Negeri Sembilan ganti Anwar di Port Dickson

CATEGORIES