Leona muatnaik gambar ‘lurah dendam’ buat netizen tak senang duduk

Leona muatnaik gambar ‘lurah dendam’ buat netizen tak senang duduk. Sebut saja nama Kasih Iris Leona, sememangnya ramai yang mengenali anak kepada pelakon Azhar Sulaiman itu yang sinonim dengan imejnya yang seksi sehingga menimbulkan rasa kurang senang netizen.

Namun, meskipun dikecam teruk oleh netizen namun ia seolah tidak memberi kesan kepada gadis itu yang dilihat tenang meneruskan kehidupan seperti biasa.

Belum lagi reda dengan videonya memakai bikini hingga menampakkan bahagian punggung, Leona dilihat memuat naik satu video menampakkan bahagian lurah dadanya.

Seperti sudah dijangka, perkongsian Leona itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengecam tindakannya seolah sengaja menunjukkan ‘aset’ kepada umum.

Malah, ada netizen mengatakan tindakan Leona itu agak melampau tidak kurang juga ramai yang meluahkan rasa kasihan kepada bapanya, pelakon Azhar Sulaiman.

Leona muatnaik gambar 'lurah dendam' buat netizen tak senang duduk

Terdahulu, Azhar berkata dia sudah menasihati anak gadisnya itu namun semakin menjadi-jadi dan setiap hari membuatkan dirinya ‘panas bontot’ dengan isu Leona.

@leonsmeonss♬ Boy’s a liar – PinkPantheress

BACA:

“Bukan calang-calang orang disebelah Zarina ni” – peminat ucap tahniah

Ini 6 hartanah paling mahal di KL, nombor tiga paling tak sangka

Jawatan kosong di Pertubuhan Peladang Kebangsaan, mohon sekarang