“Lepas ni jangan buang resit, mana tahu jodoh anda di situ..”, gadis ini kongsi pengalaman

“Lepas ni jangan buang resit, mana tahu jodoh anda di situ..”, gadis ini kongsi pengalaman

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]”Lepas ni jangan buang resit, mana tahu jodoh anda di situ..”, gadis ini kongsi pengalaman resit in english resit rasmi contoh resit contoh resit bayaran resit maybank resit bayaran[/bg_collapse]

 

Apabila membeli sesuatu barangan tidak kiralah di pasaraya atau kedai-kedai, pasti resit adalah perkara utama yang akan diambil kerana ia bukan sahaja memaparkan jumlah wang dikeluarkan.

Malah jika berlaku kerosakan atau tersaIah menerima barang dengan resit, kita dapat menukar barangan tersebut jadi ia akan diteliti terlebih dahulu.

"Lepas ni jangan buang resit, mana tahu jodoh anda di situ..", gadis ini kongsi pengalaman resit in english resit rasmi contoh resit contoh resit bayaran resit maybank resit bayaran

Namun begitu, selepas menonton satu hantaran video oleh seorang gadis ini tentang resit yang diterimanya di sebuah kedai mengundang netizen menyesaI kerana tidak teliti membaca resit.

Ini kerana bagi sesetengah orang yang sudah cukup yakin barang dibeli, resit akan terus dibu4ng namun bagi gadis berkenaan selepas meneliti resit barang dibelinya terdapat ayat minta untuk berkenalan dengan dirinya.

Mengakui pertama kali dapat versi dalam resit, netizen turut terhibur menyaksikan cara seorang lelaki yang ingin meng0rat gadis itu..

Menerusi ruangan k0men di hantaran video itu, ribuan k0men diluahkan netizen sambil berseloroh dengan resit yang tidak dibaca dengan teliti sebelum ini.

 

 

“Aku check harga barang ja l0l. Mana perasan tulisan lain. Berapa ramai dah yang nak kenal dengan aku agaknya”

Tonton:

Berita Lain:

Selamba main bowling di luar, status vaksin Ina Naim cetus persoalan

Pemain bola Turki ini enggan pakai baju sokong Ukraine, ini rupanya alasan..

Bosan memori telefon ‘full’ je memanjang, ini 5 tips mudah untuk jimatkan storage

CATEGORIES