Meremang bulu roma! Anak Shakilla tunjuk ‘kawan’ comot dalam bilik hotel, ‘tak nampak apa pun’

Meremang bulu roma Anak Shakilla tunjuk kawan comot dalam bilik hotel tak nampak apa pun

Meremang bulu roma! Anak Shakilla tunjuk ‘kawan’ comot dalam bilik hotel, ‘tak nampak apa pun’. Dengan rambut panjang serta wajah yang sungguh comel, keletah anak tunggal Shakilla Khoriri, Ameena Sofia juga sentiasa menggembirakan hati netizen. Meskipun sudah berpisah dengan bekas suaminya, aktres ini masih mempunyai jadual pembahagiaan masa agar si kecil berkenaan mendapat kasih sayang sama rata daripada ayahnya juga.

Umi nak tinggal Ameena dengan Daddy 5 hari tau…Umi nak pi Sabah

Mempunyai keperluan untuk pergi ke Sabah, difahamkan Ameena nanti akan ditinggalkan sementara selama 5 hari di bawah jagaan Fizi Ali. Sempat menunaikan permintaan anaknya untuk menghabiskan masa ke sebuah hotel, siapa sangka ada pula hal lain yang terjadi kepada 2 beranak ini.

Dia ada ‘kawan’ pulakkkkkkk dekat sana…Hijab budak memang akan terbuka…Doa yang baik-baik

Tinggal berdua dalam bilik hotel berdekatan tandas, tiba-tiba Ameena mengatakan kawannya yang bernama Comot sedang marah. Peliknya, Shakilla Khoriri pula tidak melihat mana-mana individu lain dalam ruangan tersebut. Sikap pelik anaknya ketika itu menyebabkan pelakon ini diselubungi rasa meremang bulu roma.

Meremang bulu roma Anak Shakilla tunjuk'kawan' comot dalam bilik hotel, 'tak nampak apa pun'

@shakillakhoriri Nasibbbbbb baikkk dah sampai rumah baru tengok balik video-video ni eh. Dia ada ‘kawan’ pulakkkkkkk dekat sana. Kussssss semanggat makkk kau nakkkk…… 🫣😫🥺 #SKnASJourney ♬ original sound – shakillakhoriri

Anak Tunjuk Kawan ‘Comot’ Di Bilik Hotel, Shakilla Meremang Tak Nampak Sesiapa

BACA:

PRU15: Cara mudah tukar alamat mengundi online

Kedai Bubblebee Shuib berkecai kena rempuh MPV

Netizen perasan muka Hael makin pelik, ‘dah macam pondan pun ada’

CATEGORIES