MK dipuji pakai kopiah atas pentas, peminat suruh jangan tanggal

MK dipuji pakai kopiah atas pentas, peminat suruh jangan tanggal. Mk Clique, nama yang popular dengan lagu yang rancak dan rap. Beliaub seorang yang sangat mudah terhibur dan menghiburkan. Suka senyum dan sangat pemurah dengan barangan, setiap kali konsertnya pasti ada sahaja barang yang akan diberi kepada peminatnya. Tapi semenjak menyanyi di pentas Ajl, beliau berpakaian memakai k0piah, terlihat manis dan sweet.

Dengan gayanya memakai kopiah itu membuatkan peminat jadi tidak keruan, apatah lagi mengenakan kopiah sedemikian membuatkan ramai yang menyukainya.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh MK K-CLIQUE (@hairiwhuut)


Popular dengan lagu Pulang, kini lagu Peluang Kedua bersama Nabila Razali, dan kemudian kini telah menceburi bidang lakonan pula dengan kemunculannya dalam drama-drama melayu akan datang.

Bakatnya bukan sahaja dengan nyanyian tapi dapat dilihat dengan lakonan. Bukan sahaja dalam drama malah beliau dapat berlakon sebagai watak utama dalam filem bersama Nora Danish.

MK dipuji pakai kopiah atas pentas, peminat suruh jangan tanggal

Sejuk mata memandang apatah lagi perut ibu meng4ndung, memang sejuk mata memandang Mk memakai kopiah tersebut. Tampak lebih muda, matang dan seolah seorang ustaz pula.

Permintaan peminat-peminatnya semua meminta agar Mk meneruskan pemakaiannya kopiah tersebut dalam penampilannya yang baharu, kerana pada peminatnya mereka itu sangat sesuai dengannya.

Hanya berkongsikan video tersebut dan disebalik tabir ketika pementasan persembahan di Ajl, mendapat sehingga 16 ribu sukaan dan hampir 100 komen diberikan. Mereka mahukan imej tersebut berterusan.

Antara komen-komen netizen, kebanyakkannya peminat yang memuji, dan mahu melihat Mk berterusan dengan memakai kopiah tersebut. Lihatlah komen mereka.

Tak mungkin kot Mk meneruskan pemakaiannya bersama kopiah, ia adalah kebetulan hari jumaat dan bergeg4s untuk persembahan.

BACA:

Tular audio mirip pemimpin Pas kata kerajaan akan bertukar, akhirnya Nik Zawawi bersuara

PRU Rompin: Mat Sabu kongsi perasaan pertama kali ceramah atas pentas BN

Sumber dedah 25 jemaah menteri dalam kabinet Anwar