Netizen kecam Nabila Razali nyanyi live, “fokus berlakon je la awak”

Netizen kecam Nabila Razali nyanyi live fokus berlakon je la awak

Netizen kecam Nabila Razali nyanyi live, “fokus berlakon je la awak”. Sebelum ini, kec0h di media sosial, pelakon dan penyanyi popular, Nabila Razali dikatakan kahwin secara senyap-senyap selepas tular beberapa gambar suasana dalam majlis resepsi pernikahan yang diadkan di tepi pantai bersama dengan penyanyi rap, MK K-Clique.

Bagaimanapun, menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh @Xtra di laman TikT0knya, kelihatan Nabila mempersembahkan lagu baharunya itu secara siaran langsung telah mencetuskan kritlkan dan reaksi ramai.

Mana tidaknya, netizen berpendapat nyanyiannya agak ‘terkucil’ dan secara tidak langsung telah memalukan dirinya sendiri di khalayak umum yang menontonnya pada ketika itu.

Netizen kecam Nabila Razali nyanyi live fokus berlakon je la awak

Bukan itu sahaja, mereka turut memaklumkan penyanyi yang berusia 30 tahun itu lebih wajar untuk memberi f0kus kepada bidang lak0nan memandangkan ia lebih sesuai untuk dirinya sendiri.

Malah, ada segelintir netizen yang sempat berseloroh Nabila adalah punca berlakunya hujan lebat semalam.PENAMPILAN penyanyi Nabila Razali bersama MK K-Clique dalam persalinan baju pengantin berwarna putih mengundang tanda tanya peminat dan netizen di media sosial.

Rata-rata peminat sudah menjangkakan ia hanyalah sebahagian gimik bagi mempr0mosikan lagu baharu nyanyian penyanyi berkenaan.Menjawab mengenai perkara itu, Nabila men4fikan muat naik tersebut sebagai gimik, sebaliknya memberitahu ia adalah teaser sebelum lagu baharunya itu dilancarkan.

Sebelum ini, Nabila sering menjadi perhatian netizen gara-gara nyanyiannya kurang memuaskan namun, dia pernah mengikuti kelas vokal bagi memperbaiki keIemahannya itu.

@xtra_my Sidang media lagu terbaru Nabila Razali – Aku Terluka 🥲🥹 Terkejut min ingatkan bella kahwin senyap-senyap tau😭 #fyp #xtramy #nabilarazali #akuterluka #kahwin #mk #mkkclique #viral #beritaditiktok #sembangentertainment ♬ original sound – XTRA

BACA:

Kerja tukar mentol RM80K sehari, kerja hanya 6 bulan sahaja

Bola World Cup kena caj sebelum guna

Kecoh wang tunai bertaburan di lebuh raya, “semua pakat kutip”

CATEGORIES