Netizen terkejut penampilan Khaby Lame dengan budak viral ni

Netizen terkejut penampilan Khaby Lame dengan budak viral ni. Pasti ramai yang masih ingat dengan seor4ng budak lelaki yang tidak semena-mena viral gara-gara gelagatnya yang menvnjukkan jari tengah disamping muka selambanya di atas motos1kal.

Budak lelaki tersebut bag4imanapun sejak akhir-akhir ini kembali menjadi perhatian oleh warganet. N4mun begitu, lebih mencuri tumpuan juga apabila budak lelaki itu turut mend4pat perhatian oleh personaliti terkenal media sosial antarabangsa, Khaby Lame.

Rasanya ramai yang tahv Khaby Lame cukup popular dengan gelagatnya yang sering menghiburkan penggvna TikTok apabila dia di aplikasi tersebut telah diikuti 135.9 juta peng1kut.

Jadi melihatkan pula 1 rakaman video yang dimuat naik oleh Khaby Lame di aplikasi TikTok mencetvskan ramai netizen Malaysia turut ‘terkejut’.

Mana tidaknya, dalam v1deo tersebut Khaby Lame bergandingan lagi dengan budak lelaki viral berkenaan ap4bila dalam pada masa sama, ramai terhibur dengan rakaman yang dimuat naik 1tu sehinggakan meraih 4.7 juta tanda suka.

Netizen terkejut penampilan Khaby Lame dengan budak viral ni

Menjengah ke ruangan kom3n, video budak viral bersama Khaby Lame itu mendapat perhatian oleh netizen d1 Malaysia apabila tidak menyangka budak lelaki tersebut sudah begitu ‘j4uh’ viral kerana turut menjadi tumpuan oleh personaliti terkenal media sosial antarabangsa terbabit.

“Jauh mat budak tu pergi…”

“Jauh beno…”

“Jauh mat budak tu terkenal”

@khaby.lame He doesn’t want to be my friend 😢🥺 (I never give up) see you soon in 🇮🇩!!……to be continued..#learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok ♬ suono originale – Khabane lame

BACA:

Kereta terbang pertama dunia akhirnya terbang di langit, buatan Malaysia ke?

“Lawan tetap lawan!”- Puteri Sarah

Meremang bulu roma! Anak Shakilla tunjuk ‘kawan’ comot dalam bilik hotel, ‘tak nampak apa pun’