Netizen teruja tengok Raja Tiktok Imran Bard jadi model

Netizen teruja tengok Raja Tiktok Imran Bard jadi model.Perkongsian oleh budieychannel di aplikasi, TikTok membuatkan ramai yang mengenali personaliti media sosial dan Youtuber bernama Imran Bard meninggalkan bermacam-macam pujian terhadapnya di satu hantaran rakaman yang memaparkan dia.

Imran Bard bagaimanapun baru-baru ini mengundang dia sekali lagi menjadi perbualan oleh warga TikTok selepas dia mengejutkan ramai dengan muncul sebagai model catwalk di Fashion Show Hatta Dolmat.

Netizen teruja tengok Raja Tiktok Imran Bard jadi model

Perkara itu cukup mengembirakan peminat personaliti media sosial berkenaan yang mana telatah dan percakapannya yang bersahaja sebelum ini mengundang dia diminati ramai.

Sekaligus perkongsian mengenai videonya di pentas Fashion Show Hatta Dolmat tersebut membuatkan ramai kagum dengan pencapaian remaja terbabit yang semakin juga dikenali oleh selebriti-selebriti terkenal.

Dalam pada itu, melihatkan sedikit rakaman temubualnya ini mengundang ruang komen di perkongsian tersebut yang disertakan rakaman Imran Bard ini mendapat perhatian ramai.

Imran Bard diruangan komen dengan pantas menerima pujian daripada warganet disamping akui ramai juga merasa turut bangga melihatkan dia berada di pentas tersebut sebagai model.

“Aku bangga weh usaha dia buahkan hasil”

Tonton:

Berita Lain:

Video isteri curang dengan suami tular, terkantoi bila suami balik ambil barang

Orang Gaji Sarimah larikan diri, “Sia-sia je aku bagi kau macam-macam”

Sabri Yunus dedah “Pi Mai Pi Mai Tang Tu” pernah selamatkan pasangan dari bercerai

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)