Panas !!! Mahathir mulakan gendang perang, Muhyiddin kini jadi sasaran utama

Panas !!! Mahathir mulakan gendang perang, Muhyiddin kini jadi sasaran utama

Setelah mendengar dan meneliti kenyataan dalam sidang media khas Tun M pada jam 6.50 petang tadi , sy dapat sedikit kefahaman dari apa yg tersirat dari ucapan kenyataan negarawan 96 tahun ini .

Yang tersurat tadi seperti yang kalian dengar bahawa Tun menggunakan atas nama peribadinya untuk mendakwa bahawa kerajaan Perikatan Nasional pimpinan Muhyiddin ini adalah bersifat Diktator .

Banyak hujah dan fakta yg Tun kemukakan sepanjang ucapan tu tadi .

Secara tersiratnya , Tun nak bagitau kat kita yang pembangkang dan blok ke-3 ni bahawa Tun sudah sarung baju perang laa ..

Tun tak peduli dah darurat ka apa ka ini semua bohong .
Drama orang yang sudah hilang sokongan majoriti .

Tak nampak lagi ka ?
Tun hanya tuju nama Muhyiddin berkali-kali sepertimana dulu Tun hanya tuju Najib Najib Najib lebih daripada UMNO BN .

Itulah ‘gaya’ dan lenggok bahasa Tun bila Tun sudah ‘declare a war to an enemy’ .
No more Mr. Nice Guy . No guts, no glory bro .

Itu style Tun M . Style seorang komander perang .

Tun tangkap hat ‘kepala’ dulu .
Hat selebihnya ‘badan’ dan ‘ekor’ tu hampa punya .

Daripada sidang media Yayasan Al-Bukhary lagi Tun sudah bagi kata tersirat bahawa ‘ a spade a spade ‘ & ‘an for an eye and a tooth for a tooth’ .

” The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat, and then waited for an opportunity of defeating the enemy “.

Kasi jalan terus Tun .

Sumber :