Akhirnya Zafrul mengaku PN kena berhutang, benarlah kata-kata PH sebelum ini

Akhirnya Zafrul mengaku PN kena berhutang, benarlah kata-kata PH sebelum ini

10/06/2020

Unjuran hutang sahaja sudah RM111.7 bilion bagi tahun 2020, tu yang dia tak boleh jawap (Tengku Zafrul menjawab “We will be looking into the eco-system...) ... Read More

Akhirnya Anwar dan Mat Sabu capai kata sepakat

Akhirnya Anwar dan Mat Sabu capai kata sepakat

02/07/2020

Beberapa pihak mula membuat jangkaan bahawa 'perselisihan' dalam Pakatan Harapan Plus akhirnya mencapai sesuatu penyelesaian yang positif. Read More

Kerajaan PN boleh tumbang bila-bila masa

Kerajaan PN boleh tumbang bila-bila masa

21/04/2020

Muhyiddin akan menggunakan pengaruh beliau sebagai perdana menteri untuk menarik atau mengukuhkan sokongan dari pelbagai pihak Read More

K’jaan Johor goyang, 3 Adun Bersatu dijangka umum sokong Mahathir

K’jaan Johor goyang, 3 Adun Bersatu dijangka umum sokong Mahathir

16/08/2020

Ada sebab rupanya kenapa Abah Kau kalut berkejar ke Johor walaupun kini Bersatu sedang ada pemilihan dan Konvensyen Tahunan Bersatu... Read More

Dalam TV nampak Muhyiddin alim berdoa, rupa-rupanya…

Dalam TV nampak Muhyiddin alim berdoa, rupa-rupanya…

31/05/2020

Tapi tak sangka dia lah pengkhianat sebenar yang dulu kata kalau nak bersama dengan UMNO Muhyiddin kata “No Way...” Terbongkar juga akhirnya Muhyiddin bersekongkol bersama ... Read More

Kalau pilihanraya mengejut kami sokong Muhyiddin, tapi kalau lewat…

Kalau pilihanraya mengejut kami sokong Muhyiddin, tapi kalau lewat…

08/07/2020

Habis laa Muhyiddin ....Jangan sampai Umno panjat atap sekali lagi dengan Pas.....kene hantar rumah orang tua laa ko din lepas ni.... Read More

Ini fakta Umno penjahanam tanah orang Melayu – Idris Ahmad

Ini fakta Umno penjahanam tanah orang Melayu – Idris Ahmad

04/09/2020

Daripada fakta ini bolehlah dirumuskan Umnolah pengkhianat dan menggadai tanah orang melayu, Read More

Tindakan biadab MP Umno di parlimen, ahli Bersatu mula beralih sokongan kepada Mahathir

Tindakan biadab MP Umno di parlimen, ahli Bersatu mula beralih sokongan kepada Mahathir

14/07/2020

Sekumpulan ahli akar umbi BERSATU Pagoh, menzahirkan rasa kurang senang dengan kemelut yang berlaku di dalam Parti BERSATU. Read More

Akhirnya bila dah jadi kerajaan baru ‘lebai’ faham…

Akhirnya bila dah jadi kerajaan baru ‘lebai’ faham…

10/07/2020

Nak-nak jadi kerajaan yang bukan dari restu rakyat yang mengundi dan memilih Pakatan Harapan. Read More

Pemuda Pas T’ganu tolak gabungan dengan Umno

Pemuda Pas T’ganu tolak gabungan dengan Umno

12/08/2020

“Di peringkat akar umbi, kita memang tidak setuju seandainya PAS mahu bergabung dengan UMNO. Kita lawan UMNO sudah lama, sudah lebih 40 tahun, macam-macam UMNO ... Read More

Menteri bawa isteri masuk mesyuarat rasmi?

Menteri bawa isteri masuk mesyuarat rasmi?

04/07/2020

Walaupun gambar itu telah dicrop oleh admin, masih ada gambar sebagai bukti siapakah wanita bersenlaha YB Menteri. Read More

Zahid jangan masuk campur urusan pentadbiran TSMY, tegur ARMADA

Zahid jangan masuk campur urusan pentadbiran TSMY, tegur ARMADA

19/04/2020

Zahid dan seluruh kepimpinan UMNO perlu sedar begitu banyak pengorbanan yang telah dilakukan oleh BERSATU Read More

Mahkamah batalkan saman Kamarul terhadap Mujahid, arah bayar kos

Mahkamah batalkan saman Kamarul terhadap Mujahid, arah bayar kos

17/02/2021

Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini; 17/2/2021, telah membatalkan saman Kamarul Zaman bin Haji Yusoff terhadap Datuk Seri Dr Mujahid Yusof. Terdahulu, Kamarul Zaman telah ... Read More

Najib hanya cerita bantu orang miskin, dia tak cerita belanja mewah untuk isteri

Najib hanya cerita bantu orang miskin, dia tak cerita belanja mewah untuk isteri

05/08/2020

Najib menghina mahkamah, padahal dia berpeluang buat rayuan di Mahkamah Rayuan dan Mahkamah Persekutuan? Read More

Kuarantin kepala bana apa?, Drebar lori sayur sekolahkan Tuan Ibrahim

Kuarantin kepala bana apa?, Drebar lori sayur sekolahkan Tuan Ibrahim

25/08/2020

Untuk pengetahuan, driver kita ke S'pore tu tak masuk sempadan pun. Read More

Ahli Umno mula hidu rancangan pengkhianatan Pas

Ahli Umno mula hidu rancangan pengkhianatan Pas

21/08/2020

Pas ni supo lembu.. Hulor rumput sikit jah demo tu ikut lah sapo hok bui nyo - komen netizen Read More

Profesional dipecat : Muhyiddin bawa perangai UMNO

Profesional dipecat : Muhyiddin bawa perangai UMNO

29/06/2020

Selagi mana kerajaan Perikatan Nasional tidak disingkirkan selagi itu perangai UMNO tetap Muhyiddin Yasin akan bawa kerana itulah yang telah jadi darah daging dia sejak ... Read More