Ramai kurang senang selepas Ayda Jebat keluar video baru

Ramai kurang senang selepas Ayda Jebat keluar video baru

Ramai kurang senang selepas Ayda Jebat keluar video baru. Ter baru, Ayda Jebat memuat naik satu video yang beliau sedang membuat miming suara Sajat di Tiktok mengundang kec4man netizen dan ada juga memujinya. Namun apa yang membuatkan menarik perhatian MuraiMY adalah wajahnya seakan-akan sama dengan seseorang.

Ayda Jebat tampil dengan rambut lurus dan mempunyai poni hair dengan menggayakan pakaian dress jean pendek. Namun, penggayaan rambut Ayda dan juga dikenakan solekan yang sedikit tebal dengan mimik mukanya seakan akan macam suaminya, Nabil Mahir.

Rata rata netizen ada yang memuji ada yang memberi nasihat agar lebih berhati-hati dalam mengayakan busana. Iyelah, mesti para peminat inginkan yang terbaik untuk artis yang mereka minati.

Ramai kurang senang selepas Ayda Jebat keluar video baru

‘Jangan Lupa Alam 1 Yang Perlu Kita Hadap’

Sekadar Info, Nur Suhada Ayda Jebat ialah seorang pen yanyi dan pelakon wanita Malaysia.[1] Beliau merupakan salah seorang peserta Akademi Fantasia musim ke-9. Beliau mula dikenali ramai menerusi drama Rindu Awak 200% (2014). Ayda dan Nabil diijabkabulkan pada 1 Januari 2021 dan pada 21 September 2021, Ayda melahirkan anak perempuan nya yang sulung pertama.

BACA:

Netizen kecam Nabila Razali nyanyi live, “fokus berlakon je la awak”

Kerja tukar mentol RM80K sehari, kerja hanya 6 bulan sahaja

Bola World Cup kena caj sebelum guna

CATEGORIES