“Suami saya yang tolong pin tudung”, Neelofa dedah suami bagi greenlight berfesyen. Selepas tampil berpurdah dua tahun yang lalu, selebriti terkenal Neelofa menjadi inspirasi kepada ramai orang untuk berubah ke arah kebaikan.
Dalam pada itu, ada juga segelintir netizen yang mempertikaikan gaya berfesyen yang dikenakan selebriti ini. Ada yang berpendapat imej Neelofa agak keterlaluan untuk seseorang yang berniqab.
Dia lah yang tolong pin kan tudung belakang saya, yang tolong ikat baju, yang approvekan look-look saya.
Menerusi satu hantaran Instagram Story yang dimuat naik semula oleh Lofa Page, selebriti ini berkata suaminya, Haris Ismail banyak membantu dalam menata riasnya.
Kata ibu kepada Muhammad Bilal ini lagi, setiap penampilannya mendapat kelulusan daripada suami malah suaminya juga yang membantu mengikat dan pin tudung di bahagian belakang.
Dalam hantaran itu, dapat dilihat Haris Ismail membantu pin tudung yang dipakai Neelofa untuk satu majlis Ahad lalu.
Lihat siaran ini di Instagram
BACA:
Nad Zainal dilihat berhijab di Thailand bersama Ungku Ismail
Wanita hilang akhirnya ditemukan dalam perut ular sawa selepas 3 hari
Azmin nafi jadi pengkhianat, ‘saya tak pernah lompat parti’