Video isteri curang dengan suami tular, terkantoi bila suami balik ambil barang

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Video isteri curang dengan suami tular, terkantoi bila suami balik ambil barang hanafi curang isteri curang curang doktor hanafi curang shuk curang bini curang [/bg_collapse]

 

Seorang lelaki terkejut apabila melihat isterinya dalam keadaan berkemban bersama seorang lelaki lain berada di dalam rumah sewanya.

Difahamkan si suami sudah berangkat untuk berniaga tetapi dia kembali semula ke rumah untuk mengambil barangnya yang tertinggal sebelum menyaksikan isterinya bersama lelaki lain.

Video isteri curang dengan suami tular terkantoi bila suami balik ambil barang hanafi curang isteri curang curang doktor hanafi curang shuk curang bini curang

Si suami sangat terkejut dengan apa yang terjadi memanggil-manggil isterinya untuk membuka pintu. Lelaki itu cuba untuk lari dari pintu belakang namun dihalang oleh si suami dan bertanyakan “apa yang kamu buat di dalam rumah saya?”

“Allahuakbar, saya penat cari duit…”

Selepas kejadian itu si suami dan tuan rumah menghubungi tok imam dan pihak polis untuk menyelesaikan perkara ini.

Si suami yang tidak dapat menahan kemarahan telah melempar pasu bunga kepada lelaki tersebut hingga berlaku pergelutan sehingga dileraikan oleh pihak polis.

Lelaki main dengan isteri orang…

Si suami telah pergi ke balai polis dan membuat laporan berkaitan insiden yang berlaku. Kepada si suami, semoga tabah dan perbanyakkan bersabar dengan apa yang terjadi mungkin ada hikmah disebalik semua ini..

Berita Penuh : https://www.malaysiahariini.com/2021/09/suami-keluar-berniaga-istri-bersama.html?m=1

Tonton Juga :

Berita Lain:

Danial risau orang tengok kereta jalan sendiri bila Bell tunjuk gambar pegang stereng kereta

Tular di Facebook senarai 20 kenderaan mewah milik Presiden Umno

Babak aksi “ghairah” Siti Saleha dan Shah Iskandar undang kecaman netizen

CATEGORIES