Babak aksi “ghairah” Siti Saleha dan Shah Iskandar undang kecaman netizen

Babak aksi “ghairah” Siti Saleha dan Shah Iskandar undang kecaman netizen

Pelakon Siti Saleha mengubat rindu peminat untuk melihatnya berlakon apabila dia kini muncul dalam satu drama bersiri, ‘Love In Lockdown’.

Menerusi drama itu, Saleha membawa watak sebagai Suzanna yang merupakan seorang doktor. Katanya, dia sangat teruja membawakan watak itu kerana dapat merasai bagaimana menjadi seorang ‘frontliner’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SITI SALEHA (@sallywho)

Semalam telah tular rakaman pendek drama tersebut menunjukkan babak di mana Suzanna dapat berjumpa dengan suaminya yang dilakonkan oleh Shah Iskandar.

Difahamkan, babak itu ditunjukkan di sebuah portal dalam satu tayangan perdana. Namun, ia telah mendapat kritikan serta kecaman netizen yang menontonnya selepas ia dimuat naik di Twitter.

Menerusi klip itu, Suzanna sedang berbual dengan suaminya selepas tidak berjumpa selama 6 bulan lamanya.

Ketika itu, dia ditanya jika mahu keluar makan bersama namun Suzanna memaklumkan pada suami bahawa dia hanya mempunyai satu jam waktu rehat.

Selepas suaminya menyoal semula apa yang boleh dilakukan dalam masa satu jam, babak itu terus terpotong dan kedua-dua mereka kemudian berada di tempat duduk belakang sebuah kereta.

Aksi mereka di dalam babak tersebut seolah-olah menunjukkan pasangan itu baru sahaja melakukan seks di dalam kereta.

Ia sekaligus mendapat kecaman sehingga ada yang menggelarnya ‘soft p*rn’ dan segelintir netizen bagaikan tidak percaya babak sebegitu ada di dalam drama Melayu.

Ada yang mempersoalkan pada awalnya Suzanna berkata dia tidak sempat untuk keluar makan namun sempat pula berbuat sedemikian. Ramai turut akui tidak menyangka drama Melayu kini sudah berani mempamerkan babak-babak sebegitu.


Tonton Juga :

Berita Lain:

Sah !!! Siti Saleha bercerai talak satu

Ini misteri disebalik lubang besar yang mengeluarkan bau busuk, kini berusia jutaan tahun

Ini 5 tip untuk pastikan anda memandu waktu malam dengan selamat

CATEGORIES