Baju Aina dah macam ‘bouquet’ konvo -‘dia buat hal lagi’

Baju Aina dah macam bouquet konvo dia buat hal lagi

Baju Aina dah macam ‘bouquet’ konvo -‘dia buat hal lagi’. Nama Aina Abdul sudah tidak asing dalam industri nyanyian tanah air. Sebut saja nama beliau, sudah mesti semua akan terngiang-ngiang akan bakat nyanyian nya dan juga gaya fashion yang selalu beliau ragakan tiap kali event di mana-mana atur cara. Mana taknya, hebat sangat nama Aina di dalam bidang nyanyian tanah air ni.

Aina Abdul adalah salah satu nama yang tak pernah miss menjadi finalis Anugerah Juara Lagu (AJL). Kalau boleh, setiap musim pasti ada saja lagu-lagu hangat yang dibawakan oleh Aina ni. Fuh, sungguh luar biasa orangnya tu. Selalu saja memberikan persembahan yang sangat memukau.

Pun begitu, sedia maklum gaya fesyen nya juga bukan main vogue lagi ya. Rasanya semua sudah sedia maklum dan ambil cakan akan hal ini. Kita pun turut excited kan setiap kali ada performance dari Aina Abdul, gempak sangat orangnya. Lebih-lebih lagi bila berduet dengan Khai Bahar.

Baju Aina dah macam'bouquet' konvo -'dia buat hal lagi'

Kali ini, ada dimuat naik video Aina yang sedang berduet dengan Khai Bahar. Anatara dua nama yang sangat gah dalam industry tanah air. Tak pernah tak perform lah dua orang ni kan. Dua-dua ada bakat yang sangat menyerlah dalam bidang nyanyian. Ramai yang tak sabar nak tunggu perfomance beliau kan.

Yang menarik minat nya, sudah pastilah gaya fesyen yang dipakaikan oleh Aina tu, terus mata ni terp4ku akan fesyen yang digayakan oleh beliau tu tau. Haaa, lain macam betul fesyen nya kalini, betul-betul luar biasa.

Bila dilihat, beliau sedang menggayakan fesyen yang seolah-olahnya bunga bouquet iaitu Bunga yang diberikan sewaktu hari konvokesyen. Aik, betul ke Aina macam gitu rupanya ? Cuba kita perhatikan, betul ke tak eh Aina macam bunga hari konvokesyen ?

Setelah diteliti, memang sebijik macam bouquet yang diberikan sewaktu hari konvokesyen. Tapi, kalini, Aina lah yang menjadi bunga nya tu kan. Malah, lebih cantik dari bunga-bunga lain. Manis dan sangat cantik orangnya tu kan. Tak pernah kedek0t dengan senyuman.

Lepasni, bolehla kita request Aina buat performance tiap kali hari konvokesyen dengan menggayakan fesyen yang sebegitu. Tak payah beli bouquet lah tiap kali hari konvokesyen sebab kita semua kan dah ada Aina Abdul. Lagi berbaloi kan. Hehe, boleh request universiti masing-masing lepasni.

Justeru, memang tak dapat dinafikan bahawa fesyen Aina Abdul tidak pernah mengecewakan dan sudah pasti mendapat banyak pujian dan respon dari para netizen. Memang salah satu artis yang sangat berprestij dan mempunyai kelas tersendiri.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh AINA ABDUL (@ainaabdul)

BACA:

Shuib tak sabar nak jumpa kembarnya di konti radio

Peguam Negara buka mulut isu lepas bebas Aziz Raheem

Terkini: Bersatu Sabah sah keluar dari Bersatu

CATEGORIES