Pengalaman seram jururawat diusik dalam ambulan

Pengalaman

Pengalaman seram jururawat diusik dalam ambulan. Seorang jururawat melalui pengalaman menyeramkan apabila video yang dirakam ketika dia berada di dalam sebuah ambulans mengandungi suara wanita bersenandung sedangkan ketika itu dia berada seorang diri.

Kejadian yang berlaku pada 17 Julai lalu itu hanya disedari oleh jururawat wanita berkenaan ketika dia memainkan semula rakaman tersebut semasa dia hendak memadamkan vidoe yang dirakam di dalam telefon bimbitnya.

Pengalaman menyeramkan itu didakwa berlaku ketika jururawat itu dalam perjalanan pulang ke Hospital Seberang Jaya dari Hospital Kepala Batas pada pukul 4 pagi.

Video berkenaan dimuatnaik di laman TikTok jururawat berkenaan.

Katanya, ketika kejadian dia berada bersendirian di bahagian belakang ambulans manakala pemandu ditemani seorang pembantu perubatan lelaki.

Pengalaman

“Video ini kami (saya) rakam minggu lepas masa pergi kerja syif malam. Entah kenapa rajin pula rakam.

“Hari ini (22 Julai) kami rasa hendak padam video ini. Lagi pun niat nak muat naik status malam tu sebab ketika itu kami terlalu penat,” tulisnya di dalam video tersebut.

Bagaimanapun tambahnya, bila menonton semula, dia terkejut apabila mendengar suara wanita seakan suaranya sedang bersenandung dengan nada mengikut rentak lagu.

“Sumpah itu bukan suara kami. Kami seorang saja di belakang masa itu. Taubat lah kami tidak mahu rakam-rakam lagi lepas ini,” katanya.

Menurut jururawat itu, ketika itu dia begitu keletihan dan keadaan di dalam ambulans panas hingga menyebabkan dia berpeluh.

Rata-rata netizen meninggalkan komen berasa simpati dengan jururawat berkenaan yang ‘diusik’ namun ada juga yang berjenaka: “benda-benda macam ni percaya. Tuhan dan Covid-19 tak mahu percaya pula,” kata @FellowJollow

@ainnur287😰♬ original sound – Ain Nur

Berita Penuh : https://www.kosmo.com.my/2021/07/27/jururawat-kongsi-kisah-seram-diusik-dalam-ambulans/

jika Terlepas: Umno dilihat ‘cakap tak serupa bikin’ – Panganalisis

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    sotFuense 2 hours

    Data are shown as mean SD of three independent experiments performed in triplicates clomid twins DNA mutations, copy number alterations, and gene expression data were analyzed through unsupervised and supervised analyses to identify molecular features related to ETR